Huvudmeny

Om vår mat

Med Middagskorgen får du din vardagsmat färdigplanerad, packad och klar att laga! Middagskassarna innehåller recept och ingredienser till fem middagar som räcker till 2 vuxna och 2-3 barn, eller 2 vuxna som får både middag på kvällen och lunchlåda till dagen därpå. Utöver råvarorna i kassen så bör du ha ett fåtal basvaror hemma, (se under fliken Dina Varor). Dessa varor står med i receptsamlingen på en separat lista varje vecka så att du enkelt kan överblicka om det är något du behöver komplettera.

Målet med Middagskorgen är att du och din familj varje vecka ska erbjudas en varierande och härlig meny baserad på fräscha grönsaker och kvalitativa råvaror. Middagskorgens veckomenyer innehåller kött- och fiskrätter, pasta med olika såser, spännande soppor, mättande gratänger och naturligtvis massor med fräscha och spröda grönsaker. Du kommer att få tillaga välkända men också nya spännande rätter där årstidsbaserade och närproducerade råvaror dominerar (i mån av tillgång - lokala avvikelser kan förekomma).

Vi vet alla att det ibland kan vara svårt att få tiden att räcka till samtidigt som vi också vill kunna lyxa till det i vardagen! Varje vecka kommer det att finnas en middag som inte tar speciellt lång tid att tillaga, men du kommer också att hitta en lite lyxigare middag bland recepten. Naturligtvis bestämmer du själv vilken dag du vill tillaga dina olika middagar, tänk bara på att förvara råvarorna på ett sådant sätt att de håller sig fräscha. Skulle matkassen innehålla en dålig vara eller det fattas något så hör av dig till butiken där du köpt kassen så ordnar de givetvis det.

Som en extra premie och överraskning kommer Middagskorgens kunder varje vecka få med ett tips i receptsamlingen. Det kan vara en härlig dessert eller inspiration till helgen, kanske en god förrätt som du kan laga när det finns lite mer tid. Ingredienser till tipsen ingår inte i matkassen utan detta är mer bara om du har tid och lust att laga ännu mer god mat!

Det är din lokala butik som beställer hem och packar varorna till Middagskorgen varje vecka så förutom att du själv sparar tid och pengar så gynnar du den lokala handeln genom att beställa Middagskorgens matkasse. Här kan du se en lista på de butiker som vi samarbetar med och vilka orter de finns på.

Middagskorgen.se

Veckans meny

Veckomeny v 24

Veckomeny v 24 i bild

Pasta med svampsås och Västerbottensost

Köttfärstårta med grönsallad

Fiskgratäng på grönsaksbädd med smakrik sås

Kycklingburgare i club sandwich-tunnbröd

Basilikadoftande tomatsoppa med baconströssel och ostgratinerade tortillas

Vår meny hittar du även på Facebook.

Beställ Middagskorgen i din lokala butik!

Nyheter

Vill du sälja matkassar i din butik?

2015-08-21

Driver du en livsmedelsbutik? Vill du erbjuda dina kunder färdigpackade matkassar? Vi på Middagskorgen gör det möjligt för dig! Kontakta oss om du är nyfiken och vill veta mer!

Middagskorgen.se » Om vår mat

© Middagskorgen (Lina & Evas lanthandel) - 2017 Alla rättigheter reserverade

Webbutveckling: Novitell AB
Powered By eZ publish